Főoldal

Az Inreco Kft. az útépítés területén elsősorban a pályaszerkezeti rétegek újrahasznosításával, hidegmarásával foglalkozik. Az újrahasznosítás kiterjed az aszfaltrétegek helyszíni melegremix eljárással, továbbá a pályaszerkezeti rétegek hidegremix technológiával történő felújítására. A burkolatmarások során elsősorban aszfaltmarást, betonmarást, finommarást és csiszolómarást végzünk korszerű, Wirtgen típusú marógépeinkkel.

Ezeken túlmenően Társaságunk jelentős mértékben részt vállal a különböző vonalas és logisztikai létesítmények, bevásárló központok, parkolók földmunkáinál a nem megfelelő bedolgozhatósággal, teherbírással, tömörséggel rendelkező talajok, talajjavító rétegek talajkezelésében, talajjavításában. Fontos szerepet játszik cégünk életében a gépesített padkaterítés, útszélesítés, melynél a hatékonyság növelésével és a kézi munkaerő visszafogásával az átfutási idők és a forgalomzavarás mértékének csökkentése érhető el.

Ugyancsak a termelékenységet segíti az impactoros technológiával végzett betontörés, betonrepesztés, illetve a töltésalapozásoknál, töltésépítéseknél, egyéb földmunkáknál alkalmazható mélytömörítés is. A mélytömörítéssel a termett talaj, vagy a földmű 0.4 - 2.0 m-es rétege tömöríthető, miáltal az esetlegesen fellépő káros süllyedések, konszolidációs idők csökkenthetők. Az eljárás eredményesen alkalmazható mind vonalas, mind terület jellegű létesítmények (csarnokok, bevásárló központok, logisztikai építmények) esetén.

Az elsősorban október-március hónapokban végzendő aszfaltozási, vagy egyéb pályaszerkezet-, vagy padlóépítési munkák elősegítésére ajánljuk szíves figyelmükbe a burkolatmelegítést, illetve a fogadófelület előzetes melegítését, mely lehetővé teszi a hagyományos aszfaltozási, illetve továbbépítési munkák kivitelezését a kedvezőtlen időjárási körülmények között is.

Az egyes technológiai folyamatokról részletesebb információ a szolgáltatások menüpont alatt található. Az oldalunkon történő böngészéshez kellemes időtöltést kívánunk és amennyiben szolgáltatásainkkal kapcsolatban észrevétele, kérdése lenne, vagy egyéb célból kapcsolatba szeretne lépni velünk, azt az elérhetőségeink menüpontban teheti meg.

Az INRECO Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a mindenkor hatályos jogszabályoknak, melyek jelenleg az EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) (EGT-vonatkozású szöveg), valamint a 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról. Társaságunk Adatvédelmi Tájékoztatóját itt tekintheti meg.

2020-ban Társaságunk sikerrel pályázott a 
HIPA Nemzeti Befektetési Ügynökség Nonprofit Zrt. által lebonyolított Versenyképesség-növelő támogatásra. Ennek keretében megvalósúló projektünk részleteiről ide kattintva tudhat meg többet.  

 

Üdvözlettel:
Bőkuti Hugó
ügyvezető